PLUS EXPRESSWAY: KPPD di Hotel Impian, Morib.

Terima kasih kepada pihak Plus Epressway yang memberikan sepenuh kepercayaan kepada Fitrah Perkasa Sdn Bhd dalam mengendalikan program Kesedaran Pencetus Perkasa Diri pada 15 hingga 17 hb Nov 2011. Program yang diolah untuk mengubah minda dan tindakan peserta kearah kehidupan yang lebih baik dan bermakna pada diri, keluarga, kerjaya dan organisasi.

Ini merupakan siri yang ke-11 pada tahun ini. Dengan hasil perubahan ketara yang telah berlaku kepada bekas peserta dan perubahan baik pada organisasi, kami di anugerahkan atas kepercayaan mereka untuk menjalankan program yang sama pada peringkat eksekutif.

Terima kasih atas tawaran tersebut. InsyaAllah, kami sentiasa berusaha untuk memberikan yang terbaik dan memohon bantuan Allah dalam menjayakan permintaan pihak Plus.

Terima kasih kepada urusetia program pada minggu ini iaitu Pn Fadzlon dan En Anuar, atas kerjasama yang sangat hebat dalam membantu kami mencapai kejayaan matlamat program. Terima kasih juga pada penghulu pada kali ini, En Hayani dari kumpulan Abu Bakar dan Pn Ana dari kumpulan Aishah. Tahniah kerana memiliki anak buah yang hebat dan anda berdua berjaya menceriakan suasana sepanjang hari.

Ust Hashim Ahmad, Ust Junaid, Tn Hj Ahmad Salim dan En Ahmad Zalani diamanhakan untuk mengendalikan program pada kali ini.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

About Ahmad Zalani@buku911

Let us get going and see you at the top.

Posted on 19/11/2011, in Program. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: