Category Archives: Jualan Buku

Jom Beli Buku

Dapatkan semua buku tulisan Ust Pahrol disini. Beli dan hadiahkan pada seseorang.

Tempahan dibuka sekarang. SMS atau WhatsApp ke 019-378 31 00

Satus penghantaran : Klik disini

Judul Buku Karya Ust Pahrol: Harga dalam kurungan adalah harga ahli buku911 selepas diskaun.

Pendaftaran ahli: SMS Tanya harga otomatik menjadi ahli buku911.

1. Mukmin Profesional RM55.00 (RM44.00) (kod mp)

2. Beduk Diketuk RM26.00 (RM22.00) (kod bdk)

3. Nota Hati Seorang Lelaki RM20.00 (RM17.00) (kod nl)

4. Dimana Dia Dihatiku RM15.00 (RM13.00) (kod dia)

5. Nota Fikir Zikir RM19.00 (RM16.00) (kod fz)

6. Tentang Cinta (Kulit Baru) RM27.00 (RM23.00) (kod tc)

7. Cinta Kerana Allah RM30.00 (RM24.00) (kod cka)

8. Bina Visi Dan Misi RM8.00 (RM7.00) (kod vm)

9. Dilema Melayu. Tiada Stok.

10. Satu Rasa Dua Hati RM22.50 (RM18.00) (kod sr)

11. CD MP3 Mukmin Profesional Rakaman IKIM. 73 tajuk@ 48 jam rakaman @ 18 Volume @ 4 CD = RM30 (kod cdmp3)

12.  Angguk Geleng  RM22.00 (RM18.00) (Kod ag)

13. Seraut Kata Selaut Rasa RM16.00 (RM13.00) (Kod sksr)

14. Semuanya Soal Hati RM36.00 (RM30.00) (Kod sh)

Tempahan dibuka sekarang. SMS atau WhatsApp ke 019-378 31 00 (sila nyatakan negeri penghantaran)

Lain-lain buku yang dicadangkan dari penulis hebat:

1.  Bersyukur Saat diuji. Profesor Dr Muhd Kamil Ibrahim. Galeri Ilmu. RM22.00 (RM18.00) (kod bsd)

2. Mengapa Rasulullah tak pernah Sakit. Dr Adi Hashman. PTS. RM19.90 (RM17.00) (kod rxs)

3. Anda Bertanya Ustaz Azhar Idrus Menjawab. PTS. RM15.00. (RM11.00) ((kod abu)

4. Formula Solat Sempurna. Ustaz Zaharuddin. TBSB. RM28.00 (RM25.00) ((kod fs)

5. Aku Terima Nikahnya Kompilasi 3 in 1. Galeri Ilmu. RM55.00 (RM45.00) (kod atn)

p/s: sms atau whatsapp saya nama, alamat, judul & qtt  sekiranya anda mahu maklumbalas dan penghantaran segera. (019-3783100 Ahmad)

contoh hantar sms:

Slm en Ahmad, saya Idayu dr Melaka.

mp,dia,fz

dan hantar ke 019-378 311

Nanti saya balas,

Slm sdr Idayu,

44,13,16=73    hpost=10

Jumlah=rm83.00

Selepas byrn, sms saya nama penuh, alamat, jumlah dan tarikh byrn.

Pesanan tambahan,

1. Handling and postage atau ringkasnya ditulis hpost ialah kadar yang dikenakan keatas kos pembungkusan, penghantaran dan sms makluman pengeposan.

2. Postage ke Sabah dan Sarawak ada tambahan Air Flight fee. Tahniah! hebat! buku anda naik kapal terbang merentas Laut China Selatan. Seronoknya.

3. Kalau anda terlebih bayar, saya akan refund baki didalam pesanan anda. (contoh ATM tak boleh terima syiling dan RM1, takpe. Anda maklumkan jumlah bayaran, nanti saya pulangkan bakinya. Kalau ada yang nak halalkan, bagitau.

4. Pesanan lambat terima? InsyaAllah paling cepat 1 hari, paling lewat 10 hari. Sebab berlaku lewat ialah, stok simpanan ditangan habis. Atau saya mengisi program syarikat Fitrah Perkasa.

5. Pesanan diterima dari serata dunia. Silakan. terima kasih. (Luar Malaysia, saya kena semak dengan Pos Malaysia dulu)

6. Kalau pesanan dah terima, sms maklumkan saya :) dan semoga ada lagi urusniaga di masa akan datang.

7. Semua pesanan dijamin sampai dalam keadaan baik. Sekiranya tidak berpuashati, wang akan dikembalikan.

8. CD MP3 diberi jaminan 6 bulan selepas tarikh terima pesanan.

Menjadi Ahli Buku911

Salam kepada anda,

Saya membuka keahlian buku911 bertujuan untuk memberi kemudahan pembelian buku dan potongan harga.

Kelebihan menjadi ahli buku911:

1. Potongan harga buku 15%-20%  bagi buku-buku terbitan Telaga Biru, PTS dan Galeri Ilmu.

2. Potongan harga 20% bagi buku buku tulisan Ust Pahrol Mohd Juoi. (Boleh sampai diskaun 30%: semasa Mega Sale@buku911.com)

3. Lain-lain. (anda boleh bagi cadangan)

bagi yang berminat sila isikan butiran dibawah: (No Handphone anda adalah no keahlian anda)

KLIK DISINI 

Semakan Nama Anda : KLIK SAYA

Anda Musykil? : KLIK SAYA

Senarai harga ahli buku911 dan Kos Penghantaran : KLIK SAYA

Bersama Penulis Mukmin Profesional

Assalamualaikum, kepada pengunjung yang dikasihi dan dirahmati Allah, tempahan boleh dilakukan sekarang.

Anda boleh dapatkan buku-buku tulisan Ust Pahrol disini secara Online:

Bil Judul Buku Penulis Harga Jualan (RM) Diskaun  15% (RM) Harga selepas diskaun
1 Dimana DIA dihatiku Ust Pahrol

15.00

2.25

12.75

2 Nota Hati Seorang lelaki Ust Pahrol

20.00

3.00

17.00

3 Nota Fikir dan Zikir Ust Pahrol

19.00

2.85

16.15

4 Beduk Diketuk Ust Pahrol

26.00

3.90

22.10

5 Dilema Melayu Ust Pahrol

30.00

4.50

25.50

6 Mukmin Profesional Ust Pahrol

55.00

8.25

46.75

7 Tentang Cinta Ust Pahrol

25.90

3.89

22.02

8 Satu Rasa Dua Hati Ust Pahrol

22.50

3.38

19.13

9 Bina Visi dan Misi Anda Ust Pahrol

8.00

1.20

6.80

10 Formula Solat Sempurna Ust Zaharuddin

25.90

3.89

22.02

11 Kompilasi 3 in 1: Aku Terima Nikahnya Ust Hasrizal

55.00

8.25

46.75

12 Bercinta Sampai ke Syurga (No 2) Ust Hasrizal

25.00

3.75

21.25

13 Murabbi Cinta (No 3) Ust Hasrizal

25.00

3.75

21.25

14 JIN Hakikat dan Pengubatan Dato’ Ismail Kamus

34.90

5.24

29.67

15 Indahnya Hidup Bersyariat Dato’ Ismail Kamus

55.00

8.25

46.75

16 Mengapa Rasulullah Tidak Pernah Sakit Dr Adi Hashman

19.90

2.99

16.92

Terima Kasih atas sokongan anda.

Hotline/sms: 019-378 3100; email: buku911@yahoo.com

A: Emmm…OK lah, pukul rata bagi belian BAWAH RM200.00 saya bagi Diskaun 15%  SEHINGGA 30 November 2011. (pssstt kak, doakan saya perolehi rezeki yang berkat. sedikit mencukupi, banyak boleh diagihkan. amin). Cara kiranya senang sahaja, kirakan harga asal dahulu kemudian tolak 15% diskaun dan campurkan pula kos penghantaran.

Q: Macamana nak kira semua jumlah termasuk penghantaran pos?

A: Sila KLIK SINI (Kalkulator)

Q: Saya nak cari buku, tapi tiada dalam senarai?

A: Saya mudah dapatkan semua buku terbitan Galeri Ilmu, semua buku terbitan PTS dan semua judul dari Telaga Biru. Email saya judul buku, kuantiti dan keluaran penerbit mana, saya cuba berikan harga yang menarik pada anda. Email saya: buku911@yahoo.com Klik disini untuk pertanyaan.

Dapatkan Tafsir Al-Quran Perkata

PROMOSI JUALAN BUKU BERMULA SEKARANG

Assalamualaikum kepada pengunjung dan peminat buku-buku karya Ust Pahrol, atas permintaan ramai sekarang saya mulakan penerimaan tempahan belian.

Berita Menarik
KADAR HARGA MENGIKUT JUMLAH BELIAN ANDA.

Diskaun untuk anda

 Nilai Belian Bawah RM100.00

10%

 Nilai Belian Dari RM100.01 hingga RM300.00

15%

 Nilai Belian Dari RM300.01 hingga RM500.00

20%

 Nilai Belian Lebih dari RM500.01

25%

Tidak termasuk kos penghantaran
Bil Judul Buku Penulis

 Harga Jualan (RM)

1

Dimana DIA dihatiku Ust Pahrol

     15.00

2

Nota Hati Seorang lelaki Ust Pahrol

     20.00

3

Nota Fikir dan Zikir Ust Pahrol

     19.00

4

Beduk Diketuk Ust Pahrol

     26.00

5

Dilema Melayu Ust Pahrol

     30.00

6

Mukmin Profesional Ust Pahrol

     55.00

7

Tentang Cinta Ust Pahrol

     25.90

8

Satu Rasa Dua Hati Ust Pahrol

     22.50

9

Bina Visi dan Misi Anda Ust Pahrol

       8.00

10

Formula Solat Sempurna Ust Zaharuddin

     25.90

11

Indahnya Hidup Bersyariat Dato’ Ismail Kamus

     55.00

12

Bercinta Sampai ke Syurga (No 2) Ust Hasrizal

     25.00

13

Murabbi Cinta (No 3) Ust Hasrizal

     25.00

14

JIN Hakikat dan Pengubatan Dato’ Ismail Kamus

     34.90

15

Kompilasi 3 in 1: Aku Terima Nikahnya Ust Hasrizal

     55.00

16

Mengapa Rasulullah Tidak Pernah Sakit Dr Adi Hashman

     19.90

Q&A:

Q: Boleh beli disini?

A: Ya, boleh beli dengan saya secara Online.

Q: Awak siapa?

A: Saya Ahmad Zalani, webmaster untuk blog buku911. No hp saya 019-378 3100.

Q: Cik Mad, Bagaimana saya hendak membuat tempahan?

A: Oh! senang sahaja. Kenalpasti dahulu judul buku dan kuantitinya. Kemudian isikan kuantiti dalam form yang saya sediakan disini KLIK SAYA.

Q: Di mana senarai buku?

A: Ya, senarainya di sini. KLIK SAYA.

Q: Kenapa kadar diskaun tu tak sama Cik Mad?

A: Ya, betul sebab meraikan rakan-rakan yang membuat promosi dan marketing untuk tingkatkan kuantiti tempahan. Kesian, mereka kena sediakan banyak belanja dan masa. Nak ambil order, berlari ke sana-sini cari kawan-kawan dan macam-macam lagi.  Jadi saya cuba belajar jadi prihatin dan menghargai usaha dan kegigihan mereka. Sebab itu saya bagi lebih.

Q: Sedihla saya macam tu : { , saya beli sedikit sahaja.

A: Jangan bersedih, La Tahzan. Inilah masanya untuk kita mula mencari rakan yang sefahaman dengan kita. Rakan yang apabila kita lupa, diingat-ingatkan. Dan apabila kita ingat, dia memberi sokongan dan galakan.

Q: Baiklah saya tak sedih lagi. Saya nak orderrr ……

A: Ahah! baguslah macamtu.. senang hati saya.

Q: Eeee susahnya nak order!!!!

A: Oklah, kalau susah juga emailkan pada saya apa judul buku dan kuantitinya, nanti saya reply harga termasuk pengeposan. OK?

Q: Terima Kasih Cik Mad, Cik Mad ni baik hati orangnya..

A: Tak perlu puji saya.. Memang saya nak tolong dan itu satu doa untuk saya dan anda juga. Amin.

Promosi Buku Mukmin Pro

Ada 2 Pilihan Belian: Harga Pasaran RM55.00

pilihan 1. Buku Mukmin Pro sahaja: RM52.75. Selepas Diskaun 15%=RM8.25. Harga adalah termasuk kos penghantaran.

klik borang online disini

pilihan 2. Buku Mukmin Pro dan 1 set CD (ada 3 keping, 12 judul rakaman, lebih 7 jam rakaman dan soalan dari pelbagai lapisan masyarakat)

RM65 sahaja termasuk penghantaran.

klik borang online disini

Lain-lain kiraan: kira sendiri

MAKLUMAN JUALAN BUKU

Assalamualaikum, jualan buku bermula SEKARANG.

Kira Harga Buku: kalkulator

Borang tempahan dan maklumat belian.

Borang aduan belian.

Buku Beduk Diketuk – Beli online sekarang

Jualan Buku dibuka sekarang

mari beli online disini. Harga Seunit termasuk penghantaran hanya RM25.00 sahaja. 2 unit hanya RM49 sahaja (termasuk penghantaran). Terhad.

Klik: saya nak satu

Hubungi: buku911@yahoo.com atau 019-378 3100 Ahmad. Pilih buku lain.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.